Order

Gemakkelijk en dynamisch orders verwerken

Facturen en offertes, alles op één plek

De ordermodule van Baka Glass is het hart van de applicatie: een raamwerk ontwikkeld als oplossing voor de alledaagse ergernissen die wij als glashandelaren tegenkomen op de werkvloer.
Het resultaat? Een systeem dat al jouw werkzaamheden eindelijk volledig digitaliseert. Geen onnodig veel stapels papier meer. In plaats daarvan hebben wij het systeem zo ontwikkeld dat je al jouw gegevens kunt bereiken vanuit één overzicht. In ons systeem werken we alleen met functionaliteiten die echt waarde toevoegen bij het aanmaken van klanten en orders. En alsof dat nog niet genoeg is: ons systeem is beschikbaar op elke computer, laptop, tablet of telefoon. Zodat je jouw facturen, orders en reminders altijd kunt sturen naar klanten en leveranciers, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Hoe dit kan? Omdat wij Baka hebben gebouwd als een Cloud toepassing. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je data: deze zijn volledig volgens de Nederlandse wet en regelgeving veilig opgeslagen in het state of the art data-centrum van Google. En, last but not least, wij verzorgen de volledige installatie, onderhoud en ondersteuning van de software voor u. Dus géén ingewikkelde installatieprocedures op dure servers meer. Reken maar eens uit wat je alleen al gaat besparen op jouw jaarlijkse IT kosten!

Order #433

  • 6mm hardglas
  • - Polyslijpen
  • - Gat boren (70mm)
  • Isolatieglas 4_13_5
  • - Glaslatten 17*19
  • RVS Scharnier

Complexe orders sneller opbouwen dan ooit tevoren

Het maken van complexe orders is in Baka Glass zeer eenvoudig. Zo worden alle producten van jouw favoriete leveranciers ingeladen zodra je het systeem start. Naast automatische berekeningen voor glas, kit, glaslatten en ventilatieroosters bevat (in alle ral kleuren), controleert Baka Glass ook nog eens de voorraad en levertijden van al jouw producten en diensten. Dit alles met als doel om de efficiëntie van jouw dagelijkse werkzaamheden naar een hoger level te tillen. Adres- en bedrijfsgegevens worden automatisch aangevuld aan de hand van een ingevoerde postcode/huisnummer of een KvK nummer. En met onze geavanceerdere zoekfuncties met geheugen krijg je razendsnel de gezochte informatie op het scherm. Baka Glass is eenvoudig en plezierig in gebruik, het bespaart je veel tijd en voorkomt ergernissen.