Over ons

Kennismaking met Baka Glass

Maak kennis met Baka Glass: de nieuwste ontwikkeling in de Glasbranche.

Van een applicatie die je dagelijks gebruikt, mag je best verwachten dat de bruikbaarheid naadloos aansluit bij jouw dagelijkse werkzaamheden en behoeften. Bij Baka Glass doen we dat met software op maat. Onze oplossing optimaliseert de bedrijfsvoering en -processen van ieder bedrijf in de glashandel en is gericht op gebruiksvriendelijkheid en effici├źntie. Tijd is immers een kostbaar goed. Met ons systeem haal je meer rendement uit je dag.

Organisaties blijven zich voortdurend ontwikkelen en Baka Glass blijft daarbij continu vernieuwen met software die aansluit bij de groei van jouw organisatie. Doorlopende optimalisatie, noemen we dat. Wij helpen je met het up to date houden van de software en bieden trainingen voor jouw medewerkers om Baka Glass toegankelijk te maken voor iedereen. Bij Baka Glass houden we van techniek en vooruitgang.
Ons doel is om deze vooruitgang wereldwijd door te voeren binnen de glasbranche en wij streven naar een wereld waarin mensen met plezier naar hun werk gaan, met alle ruimte om hun vak goed te kunnen uitoefenen. Baka Glass glas vervult daarin een sleutel rol.